background

Listed Village House Extension & Pool

Oxfordshire

About the Project


Opening up a dark, small kitchen and utility room was the brief from the clients. Years earlier, we had worked with them to build a pool in a walled rose garden. It was a beautiful part of the property but the young family never used it and it was a waste of precious space. Enclosed on all four sides by barns and Cotswold walling, it made the perfect suntrap for the pool. Additionally, we created a seating area around an outdoor fireplace for when the nights turn cooler. It was lovely to be invited back to help with the house a few years later. The redecoration of the sitting room, master bedroom with dressing room and bathroom were first, followed by the extension design. A new kitchen with a 4m long island and new Aga were the main focus of the space but also allowed for a seating corner with fireplace, breakfast area, pantry and boot room.

Message Sent

We have successfully received your message and aim to get back to you within the next working day. Thank you.